måndag 18 februari 2013

TIPS PÅ SERIER

Jag har kollat klart på alla avsnitt av Girls och har abstinens efter att ha abstinens (?) efter en serie. Vad är bra?? Om du som läser detta har nått fett tips, skriv i kommentarsfältet PLZ. Jag hade uppskattat det väldans väldans mycket, vad som helst. Finns så mycket nu förtiden och har noll koll på vad som är gött. Tack på förhand.

5 kommentarer:

  1. Alcatraz var rätt så bra! Den handlade om fångar från förr som dök upp i nutid. Synd bara att dom la ner den efter en säsong. Allt måste handla om skvaller och fester annars orkar inte folk titta haha. Den gick på 4an förra året så du kanske har sett den.

    SvaraRadera
  2. Har inte sett! Sci-fi (om det är det) är kanske inte mitt starkaste område men ska definitivt ge det ett försök iaf, tack snälla du! Kommer någon på nått mer kul, lättsamt, dramatiskt eller whateeevz let me know. :)

    SvaraRadera
  3. Ja det är Sci-fi men inte på Star Trek nivå så kanske det går ändå. Det är mer som CSI fast inriktat på nördar. Men karaktärerna hade djupa stories iaf. Rätt så ok. Du har nog sett Lilyhammer, annars kanske det hade varit nåt. Retarded policeman på youtube är askul om du är uttråkad nån gång.

    SvaraRadera
  4. Du måste se på Modern family och New Girl :):):) Sjukt bra och lättsamma serier!! Och om du vill ha något lite seriösare så är Suits väldigt väldigt bra! Kos deg puss

    SvaraRadera